Kanchanaburi Hotels Kanchanaburi Hotels Kanchanaburi Hotels Kanchanaburi Hotels Kanchanaburi Hotels Kanchanaburi Hotels Kanchanaburi Hotels Kanchanaburi Hotels Kanchanaburi Hotels Kanchanaburi Hotels

Kanchanaburi Hotels

Kanchanaburi merupakan provinsi di barat tengah Thailand. Kanchanaburi adalah 129 kilometer jauh dari Bangkok. Meliputi 19.483 sq.kms. Kanchanaburi mempunyai banjaran gunung dan hutan, penyimpanan sejuk daripada wilayah-wilayah lain pusat Thailand.


Kanchanaburi bandar adalah satu simpang dua sungai utama: Kwai Yai dan Kwai Noi. Di sini, anda boleh menikmati penglihatan melihat sepanjang terkenal River Kwai Bridge. Kanchanaburi terdapat dengan banyak tarikan pelancong seperti Erawan Waterfall, Saiyok Waterfall, Sangkhla (Isnin Tribe Village), Sejarah Perang Dunia II keretapi, Tiger kuil, dan sebagainya.


Hotel di Kanchanaburi menaburkan misalnya di sepanjang destinasi pelancongan utama: bandar Kanchanaburi, Saiyok, Erawan, Sangkla, dll Anda boleh menyusun mereka oleh Nama Hotel, Penilaian atau Harga.